jag slutar aldrig att förvånas

Det händer ibland (läs ytterst sällan) att jag tar med mig datorn in på toaletten.
Sitt nu inte här och låtsas som att ni aldrig har gjort det för det har ni. Vi är alla lika skyldiga i smyg oavsett om det är laptopen eller mobilen (WORDFEUD säger jag bara), den stationära håller vi utanför denna disskusion.
I alla fall..
Att slå sig ner med någon form av tidsfördrivande föremål i nävarna innebär att man med största säkerhet kommer sitta kvar lite längre än vanligt.
Jag promenerade måndagen till ära hem från jobbet, klev in i hallen och kände hur det där kaffet från rasten hade lagt sig där det skulle. Jag valde då att denna eftermiddag ta med mig datorn in i badrummet.
Att tarmarna är långa och att det tar tid för det man förtär att ta sig genom kroppen visste jag. Det kanske dessutom fastnar i små skrymslen och vrån lite här och var ibland vilket gör att det kan vara svårt att förutspå ett och annat toalettbehov. Det förstår man väl. Man att kissa 3 gånger inom en 7minuters sitting trodde jag inte var fysiskt möjligt.

Hur jag sedan slås av tanken att dela denna information med er är för mig ett mysterium. Det som händer bakom stängda dörrar, framför allt stängda toalettdörrar ska förbli hemligt, Helena!
Men alla gör faktiskt samma saker. Vi har alla någon gång suttit så länge att vi antingen somnat till eller domnat av totalt.
I USA är alla allmäna toaletter väldigt öppna. Det är självklart uppdelat tikar och hannar, men väl inne i på toaletten är båsväggar- och dörrar väldigt korta/låga med breda springor och halvkassa lås.

Inget att skämmas för, tycker jänkarna!
Så då tycker inte jag det heller.