Solen skiner, himlen är blåå...

idag har det varit riktig mega sommarvärme!!
barnen på jobbet tyckte väl att det var underbart när vi tog fram vattenbaden så de kunde leka och svalka av sig en aning (inklusive slåss om vem som ska ha vilken leksak , vart man ska stå, vem som skvätte ner vem o.s.v)
vi fröknar höll oss rätt mycket i solen vi också.. i alla fall jag :) dock inte i närheten av barnen och vattenleken då man riskerade att bli dyngsur, vilket inte kändes särskilt lockande!

Igår vaknades det fotbollsmatch på Smedbys hemmaplan.. resultatet behöver vi inte nämna.. men jocke var i alla fall lätt bäst på plan!!
Mamma och jag satt i solskenet och gottade oss som vanligt, skrek lite när Haga gjorde fula saker, garvade och förnekade när Smedby gjorde fula saker.. aa.. en helt vanlig fotbollsmatch :D
Under 2:a halvlek kom Sanna förbiknatandes.. vi tycks springa på varandra på de mest underliga ställen man kan tänka sig :D höhö!!

Imorgon är det dags att ta tag i träningen  efter en helg + tre dagars latande (dock godtagbara skäl)

Till helgen blir det värmebölja :D wiiieee!! Mor och jag pratade om att åka ut till landet på lördag och sola/klippa gräs.. men nu ska hon visst hänga med en väninna som är hemma och hälsar på från Australien i några veckor..
Så om nån känner för att hänga med ut till Svärtinge och sola loss på lördag är ni hjärtligt välkomna att höra av er, passagerarsätet är ledigt !! (haha, baksätet med för den delen)

Puss och kram på er allihopa*