nära ögat

Skulle som sagt då öppna på jobbet idag!!
Ställde klockan tre gånger för att verkligen vara på den säkra sidan, man vill ju inte försova sig och låta barnen stå där med sina stressade föräldrar i mörkret!

05.45 Klockan ringer.. Helena snurrar lite på sig och stänger av första larmet
05.50 Klockan ringer igen.. Helena snurrar lite på sig, tar mobilen, stänger av andra larmet och lägger sedan mobilen i sängen
05.50 Klockan ringer återigen.. Helena snurrar på sig, tittar på klockan och stänger av det tredje och sista larmet..
06.06 Helena vaknar av sig själv (som tur var) och inser att det är tio minuter kvar innan hon ska vara på jobbet..
Helena flyger upp ur sängen, drar på sig det nödvändigaste och störtar ner till cykeln
06.16 Helena är på jobbet (hyperventilerandes) och tänker vilken tur det var att ingen hunnit komma ännu.
06.58 Helena är fortfarande på jobbet... UTAN BARN!!!!
Igår var Elin D, johanna, Eva (Timmys tjej, syster och mor) och jag o kollade på lite lägenheter till Timmy o Elin.
Det var riktigt kul faktiskt!! Blev själv jätte sugen på att flytta nu =) kul att ha något eget som man känner att man själv har varit med och valt o bestämt!!
Efter lägenhetsspanadet åkte vi och kollade på Hästenmatchen.. Måste faktiskt kritisera supportrar och publik en aning.. Håller du på ett lag ska du väl fasen stötta dem i både medgång som motgång!! Framförallt i motgång!!
Men det gör inte den större delen av de som tittar på matcherna!! Blir det mål bakåt hoppar det fruktansvärt mycket grodor och fula svordommar omkring i Himpahallen!! Nio tiondelar av all män tror ju dessutom att de är experter som vet exakt hur grabbarna borde göra eller hur de skulle ha gjort egentligen.. Mmm sure!!!

Krif vann iallafall sin match igår mot Osby.. En hemma match som jag trodde var en bortamatch.. men det är ju oviktigt!! På söndag möter de Värnamo borta.. då ska jag, och hans päron åka ner och kolla.. :D Har inte träffat han på tre veckor snart.. så det ska bli riktigt kul att få se hans fejs!!

Ikväll ska jag, Elin D och Johanna gå på bio och se "We own the night".. jag har en biocheck som går ut idag.. så den måste man ju utnyttja..

Frukost NUUU!!!